Transport

Det er ikke alltid det lar seg gjøre å hente masser selv med tilhenger, og det er heller ei alltid lønnsomt, derfor tilbyr vi levering til ønsket adresse.

Vi kan være behjelpelige der det kreves spesielle levereingsmetoder, ta kontakt for å finne best mulig løsning for deg.

  • Levering med tippbil​​Dette er den vanligste måten å få varer levert på, det kommer en lastebil med plass til inntil 10 m3 masser.Bestiller du levering med tippbil kan vi som oftest levere samme dag og garantert senest dagen etter bestilling.​En lastebil som er lastet fult med jord vil veie ca 27 tonn, målene på en vanlig lastebil med tipp er 7,5 m i lengden og 2,55 m i bredden.Priser fra 1238,- pr tur.
  • Levering med kranbilPå områder det er vanskelig å komme til med en tippbil eller områder hvor massene må leveres over bakkenivå er levering med kranbil en smart løsning. En kranbil kan ta med seg masser i retur.Bestiller du levering med kranbil kan vi som oftest levere samme dag og garantert senest 3 dager etter bestilling.Priser fra 1688,- pr time.​Kranen kan løfte massene inntil 20 meter.Klokken starter når sjåføren starter opplasting, og stopper når sjåføren er tilbake hos oss.

Bom passeringer kommer i tillegg. ​Les mer om priser for bom passeringer her.

Skal du sette i gang et større prosjekt eller har spørsmål om hvilken type levering som er best for deg vår, ta kontakt så hjelper vi deg.